Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi képes leírás - Lányos játékok.tlap.hu
részletek »

Karácsonyi - Lányos játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lanyosjatekok.tlap.hu » Karácsonyi
Keresés
Találatok száma - 5 db
farm, babaház építő játék

farm, babaház építő játék

LOGI-VÁR fa építőjáték 3 különböző hosszúságú gerendatípust tartalmaz. Az építőelemeket a gyerekek akár véletlenszerűen egymásba tudják kapcsolni. Fajáték használata egyszerű, lányok a babaház kiegészítéséhez ( istálló a póniknak, állatkert ) használhatják az építőelemeket. Bútorok építésével a játékbabák részére komplett babaszobát is kialakíthatnak a natúr építőelemekből.

Játékok  Karácsonyra

Játékok Karácsonyra

Különböző karácsonyi és újévi játékok gyűjteménye a téli, karácsonyi napok színesebbé tételére. Tegye szebbé a karácsonyi ünnepeket és szórakozzon kitűnő karácsonyi játékok játszása mellett, amelyeket az Ön számára gyűjtöttünk egybe. Az összes karácsonyi játékot megtalálhatja lent, alul. A következő karácsonyi játékokat játszhatja: karácsonyi csillagocskát, karácsonyi snowbordert, a télapót kilőheti a Karácsonyi ágyú nevezetű karácsonyi játékban is. Tekintse meg az alábbi, aluli karácsonyi játékok kategóriáit és kezdődjön el a karácsonyi mulatság!

Karácsonyi flashjátékok egy helyen

Karácsonyi flashjátékok egy helyen

Minden egyes nappal egyre közelebb vagyunk az év egyik legszebb ünnepéhez, eszünkbe jutnak a karácsonyi énekek, a fenyőfa illata, a gyertyák szív melengető fénye... Ötleteinkkel, praktikáinkkal idén is szeretnénk segítségetekre lenni a karácsonyi készülődésben, új képeslapküldőnkkel akár meglephetitek szeretteiteket, barátaitokat karácsonyi üdvözlőlapokkal is és karácsonyi játékokkal kedveskedünk az oldalunkat meglátogatókat

Születésnapra kézműves baba ajándékszett

Születésnapra kézműves baba ajándékszett

Ha szeretnéd meglepni gyermeked egy igazán egyedi, vidám kis játékfigurával, vagy csak különleges hangulatot varázsolnál szobájába, akkor látogass el oldalamra, ahol saját kezűleg készített termékeim színes palettájáról válogathatsz! Játékaimat minőségi anyagokból, gondos kézi munkával készítem műhelyemben, ezért moshatóak és tartósak. A termékekhez 100% mosolygaranciát biztosítok. Ez a garancia egy boldog, mosolygós kisgyermeket jelent, akit éveken át hűségesen elkísér az ajándékba kapott állatka vagy kézműves öltöztetős baba.

Üvegmatrica, kifestő minták, sablonok

Üvegmatrica, kifestő minták, sablonok

Az oldalamon található minták felhasználhatók üvegmatrica sablonnak, kifestőnek, színezőnek, és kartonból készült színes fali dekorációhoz. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek, minden ügyes kezű gyermeknek, felnőtteknek, édesanyáknak, pedagógusoknak és hobby matricafestőknek. Ha valamely mintát ki szeretnéd nyomtatni, javaslom, mentsd el a képet saját gépedre egy külön mappába (jobb egérgomb-kép mentése más néven), elmentés után nagyban is meg tudod nézni, ha tetszik, jobb egérgomb-nyomtatás, vagy Wordbe beillesztve a képet a méretét is tudod változtatni és úgy kinyomtatni.

Tuti menü