Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lányos logikai képes leírás - Lányos játékok.tlap.hu
részletek »

Lányos logikai - Lányos játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lanyosjatekok.tlap.hu » Lányos logikai
Keresés
Találatok száma - 8 db
Call of Atlantis

Call of Atlantis

Kicsit nehezített zuhatag játék, amelyben az elveszett Atlantisz nyomában jársz! Ám mielőtt rálelnél Atlantiszra, ősi városok romjait kell átkutatnod, hogy a helyükre tedd a hét őselemet szimbolizáló ereklyéket. Hosszú út vezet Atlantiszhoz, mely során zuhatagos-színcserélős játékokon keresztül kell felkutatnod és eredeti helyükre tenned fontos tárgyakat, hogy tovább léphess!

Cradle of Persia

Cradle of Persia

Építsd fel az ősi Perzsiát ebben a kellemes kirakós játékban! Ez a föld drága ékkövekkel és fémekkel volt tele, amelyek célja a parasztok és az idelátogató nemesek lenyűgözése volt! De egzotikus kertjei és magasztos építészete már régen tovatűnt a homok mélyére. Most megfejtheted ezeknek a romoknak a talányait, ahogyan ezeregy éjszaka alatt átutazol ezen a földön. Ügyességre és szorgalomra lesz szükséged, hogy Perzsia bölcsőjében felfedezz egy olyan rejtélyt, amelyet ember még nem látott!

Készségfejlesztő játékok

Készségfejlesztő játékok

Fejlessze gyermeke kézügyességét a méltán népszerű Crayola termékekkel! Színezők, kifestők, gyurmák és rengeteg más kézügyességet fejlesztő játékszett, melyek garantált szórakozást nyújtanak a gyerekeknek! Lányok és fiúk részére egyaránt kínálunk játékokat, korosztálytól függetlenül. Gyors kiszállítás és személyes átvételi lehetőség Vácon.

Lányos farmos játékok

Lányos farmos játékok

A farmos játékokat köztudott, hogy leginkább a lányok szeretik. Persze ez csak pár százalékban mérhető, hiszen a farmos játékokkal egyaránt játszhatnak fiúk is. Az is érdekesség, hogy a farmos közösségi játékokkal egyaránt játszik a fiatalabb és az idősebb korosztály is egyaránt, igaz az idősebb korosztály tekintetében felülreprezentáltak a Hölgyek. Talán ezért van az, hogy összességében az ilyen játékokkal elsősorban a női közönség játszik, mivel fiatal korban még igencsak kiegyenlítődnek az arányok.

Logikai Játékok

Logikai Játékok

A legjobb logikai játékok gyűjteménye. Számos logikai játék vár rád, már-már megoldhatatlan fejtörőkkel és megoldásokkal. A legkülönbözőbb és legkedveltebb kategóriákkal szórakoztat el a logikai játékok furfangos és igényes weboldala: Kirakós Játékok , MahJong Játékok , Memória Játékok , Puzzle Játékok , Sakk Játékok , Sudoku Játékok nagy számban.

Madzsong

Madzsong

A játék lényege, hogy elfogyjon az összes táblácska. Ezt úgy érhetjük el, ha az azonos táblácskákra kattintunk, így az a kettő eltűnik. Csak azokra a táblácskákra kattinthatunk, amelyeknek minimum két oldala szabad és nincsen rajta másik. A Reset Board gombbal újra kezdhetjük ugyanazt a táblát, a New Boarddal új játékot kérhetünk.

Óvodás lányoknak fejlesztő játékok

Óvodás lányoknak fejlesztő játékok

Az elsősorban óvodás játékokat forgalmazó webáruházunk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztő játékok népszerűsítésére. Legyen szó finommotorikát fejlesztő, oktató- vagy szerepjátékokról, nálunk mindent megtalál a játszva tanuláshoz. Az általunk forgalmazott játékok óvodásoknak, kisiskolásoknak, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak, miközben az önfeledt játék öröme mellett a tanulás és a világ megismerése is fontos szerepet kap. Nézzen körül nálunk, és rendeljen online!

The Rise of Atlantis

The Rise of Atlantis

Találd meg a módját, hogyan hozhatnád újra felszínre a legendás elsüllyedt kontinenst, Atlantiszt. Ebben a rendkívüli puzzle-játékban különféle kalandokban lesz részed az ősi görög, trójai, föníciai, babiloni, karthagói, egyiptomi és római területeken. E kalandok során gyűjtheted össze Poszeidónnak - Atlantisz védelmezőjének - hét legnagyobb hatalmát. 77 különböző szint biztosítja a változatosságot, így akár hetekig odaszögez a képernyő elé.

Tuti menü