Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lányos ügyességi képes leírás - Lányos játékok.tlap.hu
részletek »

Lányos ügyességi - Lányos játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lanyosjatekok.tlap.hu » Lányos ügyességi
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aranybányász játék

Aranybányász játék

Réges-régen az aranybányászok Amerika még fel nem fedezett területein keresték az aranyat. Neked most könnyebb dolgod lesz ebben a hagyományos goldminer (arany-bányász) játékban: bányássz ki minél több értékes követ, amennyit az adott idő alatt csak ki tudsz termelni a föld alól.

Bubbels 3

Bubbels 3

A Bubbels 3 az egyik legnépszerűbb buboréklövő játék: lődd ki a golyókat úgy, hogy legalább 3 egyszínű egymás mellé kerüljön persze folyamatosan jönnek felülről az újabb sorok így gyorsnak és ügyesnek kell lenned, de a gyorsaságon túl némi logika sem árt, hogy minél nagyobb csoportokat tudj kilőni...

Family Barn

Family Barn

Egy újabb közösségi farmos játék érkezett meg Magyarországra is, amelyben a feladat a szokásos, amely bármely más hasonló böngészős farmjátékban is megtalálható: úgy, mint növények termesztése, állattartás, állatok gondozása és nevelése és persze a megtermelt javak eladása a piacon. Szóval akkor miért is egyedi a Family Barn? Aki ismeri a Farmvillet a fascebookon, annak sokkal kedvesebb és szerethetőbb lesz ez a játék, ráadásul nem kell regisztrált tagnak lenned ahhoz, hogy játszhass a farmos játékokkal.

Goldminer játék

Goldminer játék

Bányászd ki az aranyrögöket. Irányítás: le,fel nyilak. Gyűjtsd össze az előírt arany és kincsmennyiséget a szinteken. A játék eredeti története az alaszkai aranybányászok idejéig vezet vissza minket és ez meg is jelenik minden ilyen játék elemei között.

Lányos lovas játékok

Lányos lovas játékok

Kedves lovas online játékoldal ahol kedvedre játszhatsz különféle állatos online játékokkkal. Nem csak lovas, hanem lóféle játékokat is gyűjtünk, ilyenek például a zebrás vagy pónis játékok. Ha szereted a lovakat, akkor könnyen lehet hogy tetszeni fog az oldal. Lovas játékok állakedvelőknek és lóbarátoknak!

Marokko Játék

Marokko Játék

A játék célja: szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell! A hagyományos kínai Marokkó játék flashes verziója.

Tuti menü